Over Sennasearch

De experts in recruitment

Bij Sennasearch zijn we experts in recruitment, gespecialiseerd in het samenbrengen van toptalent met bedrijven die hoogwaardig personeel zoeken. Wij zetten ons volledig in voor kwaliteit en maatwerk bij het vinden van het juiste personeel voor elke behoefte.

Onze expertise in diverse sectoren is gebaseerd op grondige kennis en bewezen succes in het verbinden van de juiste professionals met passende organisaties. We geloven in het creëren van succesvolle samenwerkingen en het ontwikkelen van betekenisvolle relaties.

De kernwaarden van Sennasearch

01

Expertise

We streven naar een hoog niveau van vakkennis en specialisatie binnen ons vakgebied. Onze toewijding om continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends stelt ons in staat onze opdrachtgevers te voorzien van doordacht advies en innovatieve oplossingen.

02

Transparantie

We zetten ons in om zowel intern als extern open en eerlijke communicatie te handhaven. Transparantie vormt de basis waarop klanten kunnen vertrouwen en biedt hen een helder inzicht in onze werkwijze, wat bijdraagt aan het opbouwen van een sterke en betrouwbare relatie.

03

Commitment

Commitment is de drijvende kracht achter al onze inspanningen. Onze betrokkenheid gaat verder dan het leveren van recruitment diensten; we zetten ons in voor het behalen van meetbare resultaten en het overtreffen van de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Lise & Simona

Het werven van nieuwe talenten valt onder onze verantwoordelijkheid, en we doen dit met de nadruk op transparantie en open communicatie. Onze aanpak is niet alleen doeltreffend, maar voegt ook een vleugje van onze eigen unieke stijl toe aan het gehele proces. Van het eerste contact tot het contract, wij zijn er om ervoor te zorgen dat het hele avontuur vlekkeloos verloopt.

Mattijs & Roderik

Sinds 2006 hebben we diverse vormen van dienstverlening binnen recruitment voorbij zien komen, maar we hebben ons altijd verbaasd over de meest gangbare samenwerkingsvormen binnen deze branche. Hoge verwachtingen en stevige beloftes van zowel bureaus als opdrachtgever en tegelijkertijd een laag commitment tussen beide partijen, gaan gewoon niet samen. Zonder partnership geen succes, zonder commitment geen samenwerking.

Het Recruitment Team

Vlatko Vasilev

Team Lead Recruiter

Vlatko is een ervaren Team Lead Recruiter met digital marketingkennis. Zijn expertise ligt in het toepassen van slimme wervingsstrategieën, waarbij hij consequent toptalent identificeert en aantrekt. Zijn enthousiasme en positiviteit zijn onmisbaar voor het team van Sennasearch.

Kostanca Tasevska

Recruitment Strategist & Sales Consultant

Kostanca is gepassioneerd door het verbinden van talent met kansen en het stimuleren van succes door middel van strategische werving en verkoopadvies. Kostanca is gespecialiseerd in end-to-end werving, blinkt uit in sourcing tot onboarding en ze zorgt altijd voor de juiste match voor zowel kandidaten als organisaties. In de verkoop ligt haar expertise in het bedenken en uitvoeren van strategieën die resoneren met klanten en het bevorderen van duurzame partnerschappen.

Jovana Siljanovska

Recruitment Marketeer & Talent Sourcer

Voor Jovana is recruitment een krachtig instrument om geweldige professionals aan geschikte kansen te verbinden, en zo bij te dragen aan zowel persoonlijk als organisatorisch succes. Haar vastberadenheid om uit te blinken en haar passie voor het samenbrengen van getalenteerde individuen met ambitieuze functies maken haar een waardevolle aanvulling in het team van Sennasearch.

Klaudia profiel

Klaudia Tanevska

Recruiter specialist

Klaudia heeft een achtergrond in psychologie en ruime ervaring met het werken aan verschillende spannende recruitmentprojecten. Klaudia’s aanpak van het begrijpen van menselijk gedrag, gecombineerd met haar ervaring in het opbouwen van sterke professionele relaties, stelt haar in staat kandidaten effectief te matchen met de perfecte kansen. Met een passie voor het ontdekken van toptalent en een talent voor het ontwikkelen van innovatieve recruitmentstrategieën, brengt Klaudia energie en toewijding in elk project. Haar continue inzet voor kwaliteit inspireert ons allemaal om nieuwe hoogten te bereiken.

annie-spratt-QckxruozjRg-unsplash

FAQ

Sennasearch volgt een uitgebreide selectieprocedure, waarbij kandidaten worden beoordeeld op zowel hun professionele vaardigheden als persoonlijke eigenschappen. We richten ons op het vinden van kandidaten die niet alleen technisch gekwalificeerd zijn, maar ook naadloos aansluiten bij de cultuur en waarden van uw organisatie. Dit zorgvuldige proces garandeert de hoogste kwaliteit van kandidaten.

Als iemand weggaat op een positie waar die geplaatst is, treft Sennasearch een regeling met de betrokkenen.

Een professionele en zakelijke relatie is voor Sennasearch zeer belangrijk. We verwachten een professionele gang van zaken.

Sennasearch neemt assesments af om zeker te weten dat de kandidaat bij het bedrijf en de bedrijfscultuur past.

Zeker, wij nodigen professionals uit om onze huidige vacatures te bekijken. We bieden regelmatig kansen die aansluiten bij jouw expertise en carrièredoelen. Bekijk hier onze vacatures.

Sennasearch biedt ook ondersteuning voor Sourcing, ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar kandidaten.

Bij Sennasearch begrijpen we het belang van snelheid in het wervingstraject. Zodra de voorwaarden zijn vastgesteld, zorgen we voor een snelle en effectieve start binnen 48 uur waarbij onze consultants direct contact opnemen om jouw specifieke behoeften te bespreken en ons proces toe te lichten.